tisdag 28 februari 2012

Populism

Ensamstående kvinnor skall tillåtas insemination, enligt "borgerligt" förslag (!?)

Hur tänker de, Reinfeldt & Co? Heder åt Göran Hägglund och KD, som inte tolererar dylik dubbelmoral! För hur skall alla Socialförvaltningens familjerättssekreterare framledes argumentera vid vårdnadstvister, om vikten av att barnet har två föräldrar? Och hur kommer en utredning av familjebilden att se ut vid adoption?

Vad jag är trött på att det ständigt experimenteras med barn! Man pratar om "rätten" att skaffa barn - ungefär som man skaffar en sak eller ett husdjur. Sjukt! Och det handlar enbart om "vuxnas" egoism. Hur tänker Reinfeldt hjälpa ensamstående män, att få barn? Är nästa steg så kallade surrogatmödrar, som mot betalning väntar och föder honom ett barn? Vem skall amma den ensamstående pappans barn? För längtan efter att bli förälder, skall inte enbart vara förbehållet kvinnan.

Genom det här förslaget, marginaliseras mannen - pappan helt. Men jag är inte det minsta förvånad, för de Nya Moderaterna har från första stund gjort allt det kunnat för att vända upp och ner på alla förnufts-begrepp. Reinfeldt har slagit på dem som redan ligger, är funktionshindrade eller kroniker. Och nu är det dags att avskaffa den närvarande pappan! Populism och effektsökeri! Vad jag saknar Gösta Bohman!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar