fredag 24 februari 2017

Make Sweden great again!

När det gäller US's nya politik, delar jag den. Har tänkt om. I synnerhet sedan Trump uppmärksammat det tidigare - på flera områden - föredömliga landet Sverige. Som det tagit decennier att bygga. Men som socialmoderaterna mycket snabbt raserat. Som så mycket annat. 

Är man flyktig som flytt för sitt liv och väl, borde det ligga i sakens natur att tacksamt stanna i första land som ger fristad. Men av någon anledning tackar man nej för att resa vidare till Sverige. Med den inställningen handlar det knappast om att vara flykting. Varför är de ensamkommande flyktingbarnen alltid halvvuxna män, utan papper? 

När man nu från US ser Sverige ur utomståendes perspektiv, och SD likt pojken i Kejsarens ny kläder, påpekar (kejsarens nakenhet), att det finns stora problem i landet - då säger sossarna att SD smutskastar Sverige (?!) Påminner lite grand om äktenskap med misshandel - den misshandlade skall finna sig i vad som sker i hemmet - men det får under inga omständigheter komma till annans kännedom. 

Die Dumme Schweden. I Rapport sitter bland andra nyhetsuppläsaren Linda Nilarve och visar tydligt med kroppsspråk och minspel, personlig inställning till de nyheter hon läser upp. Hon tar dessutom ett steg längre, när kollega till henne ger rapportering. Sådana inslag avslutar hon med orden; "Jag förstår". Det är övertydligt att de nyheter vi utspisas med, är vridna åt vänster. Lägg även märke till hur man i Rapport som exempel, lägger inslagen i psykologisk följd, för att påverka tittaren. Varje dag en dos socialism med en betydande tyngdpunkt på rapportering som rör "de nyanlända". 

Kan inte låta bli att undra varför sosse-moddar (socialmoderater) tar avstånd från Kristendom, men öppnar sina hjärtan för "nyanländas" religion? Jag menar, vänstern har i alla tider hyllat demokrati, jämlikhet och kvinnors behov av att hävda sina rättigheter. Och så vänster-gosar de med en "kultur" som helt strider mot sina egna slagord, som genom decennier varit ledstjärna. Tala om politisk prostitution. 

Men när man påpekar detta, kallas man rasist. Men det hörs ju på ordet att rasism handlar om olika raser och den ena rasens suveränitet. Det är så sosse-moddarna vränger till det, för att göra karriär i populismens anda. Vad det handlar om är kulturkrockar. Vänstern hävdar vikten av integration. Men det blir total paradox, när de nyanlända ges alla tänkbara resurser att bibehålla religion, kultur och konfliktlösning (?!) 

På tal om rasism, så undrar jag varför vänstern ännu inte gjort utfall mot Svenska Kennelklubben, vars arbete handlar om raser och stamtavlor... Bara en tanke ;-)

Bilbränder, rån, grov misshandel, skjutningar, mord och stenkastning mot utryckningsfordon... kallas på daltande socionom-språk för "frustration" och "bristande resurser till integration..." Så kom nu ihåg det, ni ungdomar som inte kan flytta hemifrån eller få något arbete! Liksom ni fattig-pensionärer och ni långtidssjuka kroniker! Ni som måste sitta minst ett halvt dygn på akuten när ni behöver hjälp! Sosse-moddarna har gett er receptet! Ut och bränn! Skaffa vapen! Härja och lev rövare! Sätt skräck i området där ni bor! Kräv! Tag plats och bred ut er! Gapa och skrik! Sparka och slåss! För i det fredsälskande landet Sverige är det uppenbart vad som gäller, för att befästa sina rättigheter. Skyldigheter har bara den som skall betala kalaset. 

Så den integration som vänstern avser - gäller oss icke-nyanlända. Så måste jag kalla oss... För ordet svensk, anses numera vara ett fult ord. Det är vi som skall anpassas, avsäga oss vår Kristendom och våra traditioner. Det är vi som skall sänka blicken när vi möter de nyanlända. Det är vi som skall ta ett steg tillbaka (helst flera) i välfärds-kön. Det är vi som skall tvingas acceptera ny sorts konfliktlösning. 



Det är uppenbart vi 

som skall ta sedan som kommer!





2 kommentarer:

  1. Det är ju precis så det är. Keep up the good work! ;) KB

    SvaraRadera
  2. http://www.friatider.se/kvinnomisshandlare-styr-ensamkommandes-f-rening

    SvaraRadera