söndag 28 december 2014

Ju fler kockar, desto sämre soppa...

Angående det uteblivna extraval som lovats medborgarna i Sverige.
 
I sin strävan att utestänga Sverigedemokraterna, har Moderaterna låtit sig fösas rakt i armarna på den nye vågmästaren Vänsterpartiet. Detta är för sjutton inte klokt!
 
Vi har nu fått en sjuklöver med Sverigedemokraterna som det enda oppositionspartiet. Framtida val är onödigt, när man nu suddat ut de ideologiska gränserna. Var detta månne den egentliga innebörden i Reinfeldts uppmaning om att "öppna gränserna"? Man kan onekligen tro det, med tanke på hans vänsterfiering av Moderaterna.
 
Lövén bedriver politik, som vore det frågan om facklig förhandling. Och de övriga partiernas "ledare" låter sig duperas, då de med sitt agerande sålt sin egen heder, trovärdighet och sina partiers identitet. Kommande så kallade demokratiska val är inte längre mer betydlesefulla än i vilken annan banarepublik, som helst. Man håller val i landet, utan någon som helst hänsyn till medborgarnas viljeyttring.
 
Hur kan detta nu sorgligt inträffade, vara till gagn för Sverige? Att Lovén ("interantionalisering" av namnet, nu med sin rätta betydelse...) lovar lyssna till folkviljan, i ett extraval. Och sedan likt elake Måns, lurar Pelle Svanslös,  Anna Kinberg Barta, rakt i fällan... Sistnämda liknelse står idag att läsa om i Svenska Dagbladet. Uttalat av paret Adelsohn-Liljeroth. Jag delar denna uppfattning.
 
 
 
 
Det politiska kocklandslaget?
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar